Mikołajkowy turniej badmintona

Mikołajkowy turniej badmintonaDnia 6.12.2012 r (Czwartek) odbył się II Mikołajkowy Turniej Osób Niepełnosprawnych w Badmintona w naszym ośrodku. Nasz ośrodek tego roku zaprosił na ten turniej tym razem 3 drużyny. Zaproszone druzy z danych ośrodków to: DOM ŚRODOWISKOWY „DOM ANKI” , ŚRODOWISKOWY DOM SAMOPOMOCY Z TRZEMESZNA i WARSZTATY TERAPII ZAJĘCIOWEJ z GNIEZNA oraz oczywiście gospodarze czyli ŚRODOWISKOWY DOM SAMOPOCY „DOM TĘCZA”. Wszystkie drużyny się znają i lubią. Jak przyszedł czas to nasza Edyta zaczynała całą imprezę i powitała wszystkich gości. Była zawzięta i bardzo wysoka rywalizacja i poziom gry w Badmintona.

Chcesz zobaczyć więcej zdjęć, przejdź do GALERII

Pod koniec Turnieju zostały wręczone dyplomy oraz statuetki „Złote Paletki” 2012r. Został rozegrany również mecz pomiędzy trenerami. Wszyscy się świetnie bawili i wszyscy ze sobą rozmawiali na różne tematy nawet o prywatnych sprawach. Fajna była tego dnia atmosfera i było super. Wszyscy lubimy takie spotkania w naszym małym gronie. Lubimy organizować różnego rodzaju imprezy w swoich ośrodkach i zapraszać do siebie inne ośrodki na ta imprezę którą zorganizowaliśmy w danym dniu. Bardzo lubimy nowe nawiązywać przyjaźnie z innymi ludźmi z innych ośrodków takich jak nasz ośrodek. Kiedy zaprzyjaźnione ośrodki przyjadą do nas to przeważnie nie możemy się nagadać , bo przeważnie raz w roku się spotykamy czasem częściej się spotykamy z paroma osobami z różnych ośrodków które znam i które zapraszam do nas i oni zapraszają nas do nich. Bardzo się wtedy cieszymy z tego powodu że możemy pojechać i pobawić się z nimi. Bardzo jesteśmy dumni. I czekamy na następną imprezę i na następny przyjazd. Czekamy na przyszły rok.