Tęczowy Dzień Kobiet i Mężczyzn

dzień kobietTradycyjnie jak co roku w ŚDS "Dom Tęcza" obchodziliśmy DZIEŃ KOBIET I MĘŻCZYZN. Przygotowania do tego święta rozpoczęliśmy już chwilę wcześniej. Uczestnicy ŚDS uczestniczyli w warsztatach, które przygotowali dla nich terapeuci. Warsztaty dotyczyły kształtowania się płciowości, jak również można było się zrelaksować na zajęciach polisensorycznych. W czwartek atmosfera w kuchni zrobiła się bardzo gorąca, zarówno Panie jak i Panowie przygotowywali dla siebie nawzajem desery niespodzianki. Wymienili się upominkami i kwiatami sprawiło wiele radości zarówno uczestnikom, jak i kadrze. Na koniec uczestnicy zaprezentowali różne style modowe m.in. codzienny, wieczorowy i sportowy, a duża sala zamieniła się w modowy wybieg przy dźwiękach muzyki. Miło jest spędzić wspólnie czas i przygotowaywać dla siebie niepodzianki ... i to nie tylko te słodkie. Wszystkim PANIOM I PANOM życzymy, ażeby przez cały rok mieli swoje święto.